tisdag 11 maj 2010

Tappade tänder och första fyllan...

Jag har råkat ut för en liten olycka. Vi kan väl säga så här att det inte var så smart att åka rutschkana med huvudet före.
Två tänder fick de pilla ut, de satt inte så bra efter åkturen.
Pappa fick åka som en skottspole mellan läkare och tandläkare innan vi kom rätt.
Innan de pillade ut de två lösa tänderna fick jag dricka nåt som smakade som stark apelsinsaft. Sen sjöng det fint i kolan. Mamma och pappa skrattade åt mig, mumlade nåt om första fyllan. Hur coolt var det inte att se dubbelt? Kalle Anka och Bamse kom till helt nya nivåer. Allt var roligt och jag fnittrade som aldrig förr.
Sen fick jag komma in till tandläkaren, han var jättebra och snäll! Jag grät ingenting nästan, bara lite när de gav en spruta för att tanden skulle somna. Det var inte så skoj.
Skoj blev det efteråt, jag fick klistermärken, en guldgummisnodd och massa roliga prylar att fylla min doktorsväska med.

So, this is me now!

Men jag är glad ändå!

Framförallt efter jag la mina fingrar på pappas rosa kamera. Han blev inte nöjd när han fick se bilden. Mamma och jag ligger på shitlist.

Min oblyga kusin Engla har fyllt ett år! Hip hip hurra!!!!
Jag har träffat Havanna oxå. Hon var inte stor hon. Men väldans söt. Jag klappade jätteförsiktigt. Nästa gång kanske jag får hålla. Jag älskar ju bäbisar.Peace out!

1 kommentar:

  1. mormoster Vivi12 maj 2010 kl. 10:07

    Hallå där . Justa gluggen. Du blir bara mer och mer lik din mamma. Både på gott och ont...fniss många kramar mormoster

    SvaraRadera